Από την αρχή οι αιτήσεις για καθαρίστριες σε σχολεία

on .

KATHARISTRIA

• Εκ νέου πρέπει να υποβληθούν οι αιτήσεις (με καταληκτική ημερομηνία την 27η Αυγούστου) στο Δήμο Ιωαννιτών για την πρόσληψη των 108 ατόμων που θα απασχοληθούν στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων για την σχολική χρονιά 2020-2021.

Συνολικά θα προσληφθούν 108 άτομα, εκ των οποία τα 87 θα είναι πλήρους απασχόλησης και τα 21 μερικής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το νέο κείμενο της Ανακοίνωσης μαζί με την ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ και το σχετικό ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιωαννιτών www.ioannina.gr, μέσω της διαδρομής ΔΗΜΟΤΕΣ→ ΝΕΑ→ ΝΕΑ–ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ→ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ (https://www.ioannina.gr).
Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και να την αποστείλουν υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. χωρίς δικαιολογητικά.
Η μοριοδότηση θα γίνει με βάση τα στοιχεία της αίτησης, της οποίας η ορθή συμπλήρωση είναι αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου.
Η αίτηση συμμετοχής πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.
Προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις συνιστάται οι υποψήφιοι πρώτα να διαβάσουν προσεκτικά το κείμενο των Οδηγιών και το Παράρτημα Ανακοίνωσης.