108 υπάλληλοι για την καθαριότητα σχολείων

on .

DHMARXEIO IOANNINON

• Προτεραιότητα χαρακτηρίζει ο Δήμος Ιωαννιτών το άνοιγμα των σχολείων με ασφάλεια, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί η υγειονομική κρίση. Στο πλαίσιο αυτό, μετά την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ, προχωρά με απόφαση Δημάρχου στην άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Ιωαννιτών για το διδακτικό έτος 2020 - 21, εκ των οποίων 87 πλήρους απασχόλησης και 21 μερικής.
Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το πλήρες κείμενο της Ανακοίνωσης μαζί με την αίτηση και το σχετικό παράρτημα στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιωαννιτών www.ioannina.gr, μέσω της διαδρομής ΔΗΜΟΤΕΣ→ΝΕΑ→ΝΕΑ –ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ→ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. χωρίς δικαιολογητικά.
Η αίτηση συμμετοχής, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις, συνιστάται στους υποψηφίους πρώτα να διαβάσουν προσεκτικά το κείμενο των Οδηγιών και το Παράρτημα Ανακοίνωσης. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 26 Αυγούστου.
Σημειώνεται ότι ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση του Δήμου Ιωαννιτών που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των σχολικών επιτροπών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία, ανεξαρτήτως του χρόνου κτήσης του τίτλου σπουδών.

Web Baner Antigoni