Η «Ενότητα Πολιτών» για τον Οργανισμό του ΟΚΠΑΠΑ

on .

dimos
• Τις δικές της ενστάσεις για τη συζήτηση που αφορά στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΟΚΠΑΠΑ εκφράζει με χθεσινή της ανακοίνωση η παράταξη του Θ. Μπέγκα «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάνεννα».
Όπως αναφέρει, την απόσυρση του θέματος που αφορούσε τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΟΚΠΑΠΑ και την επαναφορά του σε νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αιτήθηκαν τα μέλη της που μετέχουν σε αυτό, Γιώργος Βίνης και Αλεξάνδρα Μπέγκα, προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος μελέτης του ώστε να κατατεθούν οι απόψεις και οι προτάσεις της παράταξής μας. Το αίτημα τέθηκε σε ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν η ισοψηφία. Το θέμα τελικά τέθηκε προς συζήτηση λόγω της θετικής ψήφου του Προέδρου, η οποία διαμορφώνει την πλειοψηφία σε τέτοιες περιπτώσεις.
Τα μέλη της παράταξής εξέφρασαν μια σειρά από ενστάσεις, απείχαν όμως από την ψηφοφορία και δήλωσαν ότι η «Ενότητα Πολιτών» θα καταθέσει τις απόψεις της και τις προτάσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν έρθει προς έγκριση ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας.