Εφοδιάζουν Αλβανούς με πλαστά έντυπα για κορωνοϊό!

on .

statmos

H Αλβανική «βιομηχανία» πλαστών εγγράφων έπιασε «δουλειά» και πάλι.
Τη φορά αυτή βρήκε πρόσφορο έδαφος με το «έντυπο εντοπισμού εισερχομένων» (PLF)που πρέπει να συμπληρώνουν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα.
Στην περιοχή της Κακαβιάς, είχε οργανωθεί – ως φαίνεται- δίκτυο εφοδιασμού με το συγκεκριμένο έγγραφο σε όσους δεν είχαν φροντίσει να το έχουν μαζί τους, εννοείται έναντι αμοιβής. Συνολικά το τελευταίο 48ωτο αστυνομικοί της Κακαβιάς συνέλαβαν έξι άτομα, τέσσερις αλλοδαπούς και δύο Έλληνες.
Οι πρώτες τρεις συλλήψεις έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν αστυνομικοί εντόπισαν δύο αλλοδαπούς και έναν Έλληνα να επιδεικνύουν στον έλεγχο παραποιημένα τα συγκεκριμένα έντυπα. Προχθές τα μεσάνυχτα υπήρξε συνέχεια. Αστυνομικοί εντόπισαν ένα άτομο Ελληνικής καταγωγής να προμηθεύει έναντι χρηματικής αμοιβής δύο αλλοδαπούς με πλαστά έντυπα (PLF), τους οποίους στη συνέχεια επιχείρησε να τους μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας με το αυτοκίνητό του. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου προσπάθησε να διαφύγει των αστυνομικών πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά συνελήφθη και αυτός και τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητό του και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για πλαστογραφία και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών!
«Νοικοκύρηδες» σε ξένο σπίτι!
Η αποθράσυνση ορισμένων αλλοδαπών ξεπερνά ορισμένες φορές κάθε φαντασία. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση τριών αλλοδαπών οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων έχοντας προηγουμένως μπει σε σπίτι, από το οποίο απουσίαζε ο ιδιοκτήτης έμειναν σε αυτό και στο τέλος του προξένησαν ζημιές και έκλεψαν και ένα ποδήλατο από την αποθήκη του. Οι δύο από τους τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης.