Στο στόχαστρο βανδάλων ο Βρεφ. Σταθμός Κατσικά!

on .

BREFIKOS KATSIKA BANDALISMOI

• Τίποτε και κανέναν δεν σέβονται ορισμένοι στα Γιάννενα, οι οποίοι προκαλούν αναίτια φθορές σε ιδιωτική και δημόσια περιουσία αδιαφορώντας για το ποιος είναι εκείνος που πληρώνει τελικά τη… νύφη.
Αυτό συνέβη και το βράδυ της Τρίτης όταν βάνδαλοι έβαλαν στο στόχαστρο τον 13ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ιωαννιτών στον Κατσικά. Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του Σταθμού και προκάλεσαν ζημιές και φθορές!
Αξίζει να τονιστεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ένα τέτοιο δυσάρεστο περιστατικό πρόκλησης φθορών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης. Για την «επιδρομή» των βανδάλων ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία διενήργησε επιτόπια καταγραφή και έχει κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστων από την Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου
«Απαράδεκτη ενέργεια…»
Ανακοίνωση με αφορμή τις φθορές στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Κατσικά εξέδωσε χθες ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου που έχει και την ευθύνη του. Ο ΟΚΠΑΠΑ χαρακτηρίζει απαράδεκτες και επικίνδυνες τέτοιου είδους συμπεριφορές εφόσον, όπως σημειώνει, ο προαύλιος χώρος του σχολείου αποτελεί χώρο παιχνιδιού για παιδιά όλων των ηλικιών και καταλήγει αναφέροντας τα εξής: «Λυπόμαστε ιδιαίτερα για το περιστατικό, διότι η καταστροφή δημόσιας περιουσίας δείχνει κυρίως την έλλειψη παιδείας και την αντικοινωνική συμπεριφορά, των ατόμων που προκαλούν τέτοιου είδους φθορές».