Σύντομος απολογισμός και ευχές από τον περιφ. Δ/ντή Εκπαίδευσης

on .

kampourakis

• Έκλεισε η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων με το ειδικό μάθημα «Μουσική εκτέλεση και ερμηνεία» την περασμένη Δευτέρα και ο περιφ. Δ/ντής Εκπαίδευσης κ. Κων. Καμπουράκης αναφέρεται στην προετοιμασία και την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων, συγχαίροντας τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν.
- Στο Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων, ένα από τα 15 Πανελλαδικά εξεταστικά – βαθμολογικά Κέντρα εξετάστηκαν 82 υποψήφιοι από τις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου και τις Περιφερειακές Ενότητες Κέρκυρας και Λευκάδας. Η επταμελής επιτροπή με Πρόεδρο τη Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, κ. Μ. Κασσαγιάννη, σε συνεργασία με τις τριμελείς επιτροπές, διεξήγαγαν και ολοκλήρωσαν την εξέταση – βαθμολογία των υποψηφίων με τρόπο αντικειμενικό και αδιάβλητο.
- Την Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, ολοκληρώθηκαν στα Ιωάννινα, τόσο η υγειονομική εξέταση όσο και η πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων μαθητών/ τριών για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ. Στις δοκιμασίες αυτές συμμετείχαν 209 υποψήφιοι από τις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου και τις Περιφερειακές Ενότητες Κέρκυρας, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας, και Αχαΐας.
Η δεκαπενταμελής επιτροπή με πρόεδρο την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, κ. Φ. Αγγέλη, διεξήγαγε την όλη διαδικασία με τρόπο άψογο παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες εξαιτίας του κορωνοϊού.
Ο κ. Καμπουράκης με γραπτή δήλωσή του ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του ΠΕ.Α.Κ.Ι. για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων (Στάδιο «Ζωσιμάδες» και Κλειστό Κολυμβητήριο) καθώς την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για την υλικοτεχνική υποστήριξη και την παραχώρηση των γραφείων του, προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά και με απόλυτη ασφάλεια οι πρακτικές δοκιμασίες.
Ευχαριστεί, επίσης, τα στελέχη της εκπαίδευσης, τα μέλη των επιτροπών, τους εκπαιδευτικούς, τους διοικητικούς υπαλλήλους καθώς και το επικουρικό προσωπικό για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, ενώ κλείνοντας, εύχεται στους υποψήφιους και στις υποψήφιες για τα ΤΕΦΑΑ και τα τμήματα Μουσικών Σπουδών, να χαράξουν, με τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού αφενός, και της μουσικής αγωγής αφετέρου, νέους δρόμους στη ζωή τους…