Εκπαιδευτικά σεμινάρια για νέα εναλλακτικά χρηματοδοτικά εργαλεία

on .

seminaria

• Η κρίση του COVID-19 ανέδειξε τη σημασία της αλληλεγγύης αλλά και το ρόλο του ενεργού πολίτη σε τοπικό, εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Αρκετές παραδοσιακές κοινωνικές και οικονομικές βεβαιότητες τίθενται σε αμφισβήτηση ενώ μια αδήριτη ανάγκη για δράσεις και πρωτοβουλίες από την πλευρά των ενεργών πολιτών αναδεικνύεται. Δράσεις και πρωτοβουλίες που οφείλουν να αναζητήσουν υποστήριξη πέρα από τις παραδοσιακές χρηματοδοτικές πηγές αλλά και αξιοποιώντας νέα καινοτόμα εργαλεία και διαδικασίες.
Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οργανώνει μια σειρά από τέσσερις σεμιναριακές εκπαιδευτικές δράσεις (δύο στα Γιάννενα και δύο στην Άρτα) υπό τον γενικό τίτλο «Νέα Χρηματοδοτικά Εργαλεία & Καινοτόμες Πρακτικές για την υποστήριξη Κοινωνικών Επενδύσεων».
Στο πλαίσιο αυτών των εκπαιδευτικών δράσεων θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου IDEA και θα κατατεθούν μια σειρά από προτάσεις για χρηματοδοτικούς μηχανισμούς και εργαλεία που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν σε Περιφερειακό Επίπεδο.
Κάθε εκπαιδευτικό σεμινάριο θα έχει διαφορετικά θεματικά αντικείμενα, εισηγήσεις και εισηγητές.
Το 1ο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα διοργανωθεί στα Γιάννενα αύριο, Παρασκευή, στο Ξενοδοχείο «Φρόντζου Πολιτεία».
Ώρα έναρξης: 14:00 & Ώρα λήξης: 22:00
Το σεμινάριο θα είναι ανοικτό στο κοινό, ενώ θα χορηγηθούν από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διακριτές βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Λόγω των σε ισχύ μέτρων για την αποφυγή νέων κρουσμάτων της πανδημίας ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.
Πληροφορίες & Δηλώσεις
συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 210 6743835