Α. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: Οι εγκαταστάσεις του ΝΟΙ δεν έχουν υδρομετρητή

on .

ROLOI YDROMETRO

• Συζήτηση για τις υδροκλοπές έγινε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι τα όσα έκανε γνωστά ο Πρόεδρός της Άρης Μπαρτζώκας για τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίες, διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν υδρομετρητή!
Το εν λόγω γεγονός, όπως ανέφερε, διαπιστώθηκε πριν από λίγες μέρες όταν συνεργείο της ΔΕΥΑΙ βρέθηκε στην περιοχή της Λιμνοπούλας για να επισκευάσει βλάβη παρακείμενης επιχείρησης και κατά την διάρκεια των ελέγχων, βρέθηκε ότι οι εγκαταστάσεις του ΝΟΙ είναι συνδεδεμένες απευθείας με τον αγωγό ύδρευσης, χωρίς να μεσολαβεί υδρομετρητής, έτσι ώστε να εκδίδεται λογαριασμός…
Προφανώς δεν είναι τωρινή αυτή η κατάσταση και πολλοί υποστηρίζουν ότι ενδεχόμενα το ιδιόμορφο αυτό καθεστώς να υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ίσως και από την ίδρυση του σωματείου!
Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΙ ενημέρωσε την Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου και ζητήθηκε από τον Σύλλογο να προβεί άμεσα στην τοποθέτηση υδρόμετρου.
Από την πλευρά της η ΔΕΥΑΙ, δεν είναι σε θέση να διαπιστώσει το ακριβές ποσό που αναλογεί στην υδροκλοπή, καθώς ούτε γνωρίζει την ακριβή χρονολογία έναρξης της υδροκλοπής και προφανώς ούτε την ποσότητα που καταναλώθηκε.
Σε πρώτη φάση η Επιχείρηση αποφάσισε να αναθέσει σε δικηγόρο το πώς θα διαχειριστεί το όλο θέμα και με ποιο τρόπο θα διεκδικήσει τα οφειλόμενα. Πάντως στις προθέσεις της Διοίκησης δεν είναι να κινήσει το θέμα δικαστικά…