Στο επίκεντρο της συζήτησης το πρότυπο της Ζωσιμαίας

on .

LYKEIO ZOSIMAIAS
• Mε τους εκπροσώπους του Συλλόγου Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής Αθανάσιο Δάλλα και Μιχάλη Παντούλα συναντήθηκε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «Γιάνεννα Τώρα» αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Άρη Μπαρτζώκα, το Συντονιστή της Γραμματείας Μιχάλη Φαρσαρώτα και το μέλος της παράταξης Ηλία Χούσο.
Οι κ.κ. Δάλλας και Παντούλας, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επαναλειτουργία της Ζωσιμαίας Σχολής ως πρότυπο σχολείο και αναφέρθηκαν στις δράσεις και τις ενέργειες του Συλλόγου τους, εξέθεσαν τις προτάσεις τους για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προβλέπονται από το νομοσχέδιο και ανέπτυξαν το όραμά τους για το μέλλον της Ζωσιμαίας Σχολής. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη δημιουργία ομίλων αριστείας, δημιουργικότητας και καινοτομίας, στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και από άλλα δημόσια σχολεία της πόλης.
Μετά από διεξοδική συζήτηση, συμφωνήθηκε να αποσταλούν οι προτάσεις τους σε γραπτό κείμενο έτσι ώστε να μπορούν να ενημερωθούν όλα τα μέλη της παράταξης και να επεξεργαστούν περαιτέρω.