Σε Κατσικά και Κουτσελιό η Τατιάνα Καλογιάννη

on .

tatiana

• Με τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων Κατσικά και του Κουτσελιού συναντήθηκε η Τατιάνα Καλογιάννη.

Στη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν τόσο τα γενικά θέματα του Δήμου, όσο και τα ειδικότερα των τοπικών κοινοτήτων αυτών. Μεταξύ άλλων, έγινε λόγος για την επαναλειτουργία του αστυνομικού τμήματος στον Κατσικά και την επικαιροποίηση των όρων και των συνθηκών λειτουργίας της τοπικής δομής φιλοξενίας μεταναστών. Επίσης, έγινε συζήτηση για την ανάδειξη της ιστορικής Θύελλας Κατσικά, ως πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΠΣ Ηπείρου και την άνοδό της στην τρίτη (Γ) Εθνική κατηγορία, η οποία καθιστά έντονο το πρόβλημα των συμπληρώσεων, αποκαταστάσεων και αδειοδοτήσεων των γηπεδικών εγκαταστάσεων της ομάδας.

Τέλος, συζητήθηκαν η κατασκευή νέου κτιρίου για τη στέγαση του Δημοτικού Σχολείου στον Κατσικά, αλλά και νηπιαγωγείου στο Κουτσελιο και η σύνδεση της οδού Βογιάνου - Γεννηματά με την Εγνατία Οδό στον κόμβο Κουτσελιού.
Την Τατιάνα Καλογιάννη συνόδευαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Φίλιππος Ευαγγέλου, οι τοπικοί σύμβουλοι Λαμπρινή Βαρτζιώτη και Αχιλλέας Γιωτίτσας και τα μέλη της παράταξης Νίκος Γιωτίτσας, Βασίλης Λέκκας και Κώστας Τσάγκας.