Σε Κρανούλα, Πέραμα, Κρύα, Περίβλεπτο περιόδευσε η Τατιάνα Καλογιάννη

on .

KALOGIANNH PERIODEIA

• Με τα μέλη των τοπικών συμβουλίων συναντήθηκε σε Περίβλεπτο, Κρανούλα, Κρύα και Πέραμα η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη.
Στη διάρκεια των συναντήσεων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκαν τόσο τα γενικά θέματα του Δήμου, όσο και τα ειδικότερα των τοπικών κοινοτήτων, που συνοπτικά εντοπίζονται στις προβληματικές εγκαταστάσεις εσωτερικών δικτύων ύδρευσης, στην αναγκαιότητα υλοποίησης έργων κεντρικών δικτύων αποχέτευσης, στην αποκατάσταση σε κανονική λειτουργία των παιδικών χαρών, στο ιδιοκτησιακό, στην αδειοδότηση και στη συντήρηση των γηπέδων ποδοσφαίρου και στα απαραίτητα έργα συντήρησης και επέκτασης των υποδομών οδοποιίας (εσωτερικής και αγροτικής).
Ιδιαίτερα στο Πέραμα συζητήθηκαν τα θέματα της ανάπτυξης της λιμναίας κυκλοφορίας (πλόες για συγκοινωνιακές και τουριστικές ανάγκες), καθώς και η ίδρυση του υδατοδρομίου.
Την Τατιάνα Καλογιάννη συνόδευαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Λαδιάς, Σπύρος Γκίζας, Βασίλης Κοσμάς και τα μέλη της παράταξης Σταύρος Τσιάβος και Κώστας Τσάγκας.