Περισσότερα νέα τμήματα στους Σταθμούς του ΟΚΠΑΠΑ

on .

okpapa

• Δύο από τους κεντρικότερους Σταθμούς της πόλης μας, τον 2ο και τον 7ο Παιδικό Σταθμό, που έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν αρκετά νήπια λόγω της χωρητικότητάς τους επισκέφθηκε χθες ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ιωαννιτών Δημήτρης Πάνου συνοδευόμενος από την Διευθύντρια των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Φωτεινή Θάνου.
Η επίσκεψη είχε σαν σκοπό την ενημέρωση του Προέδρου για την πορεία των εγγραφών – επανεγγραφών για το σχολικό έτος 2020 - 21 καθώς και για την λειτουργία των υφιστάμενων δομών εστιάζοντας στα προβλήματα και στις ανάγκες τους, έτσι ώστε οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου να είναι έτοιμοι από την νέα σχολική χρονιά να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές.
Ο κ. Πάνου επισήμανε την σημαντικότητα του «Έργου προσαρμογής λειτουργούντων Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών» που έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο θα δώσει την δυνατότητα να λειτουργήσουν περισσότερα βρεφικά και νηπιακά τμήματα με στόχο να ικανοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό τα αιτήματα των γονέων. Τόνισε ωστόσο ότι οι εργαζόμενοι επιτελούν εξαιρετική δουλειά στους χώρους των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, ενώ προσφέρουν ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας.