Πινακίδες για την προστασία των δασών μας έβαλε ο «Πήγασος»

on .

PHGASOS PINAKIDES DASOS

• Στην τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης για την προστασία των δασών μας προχώρησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης "Πήγασος" πιστός στη δέσμευσή του να συνδράμει, στο μέτρο των δυνατοτήτων ενός συλλόγου, το έργο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου.
Τις πινακίδες παρέλαβαν από τον Προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρη Μαυρογιώργο και ανέλαβαν την τοποθέτησή τους τα μέλη του Συλλόγου, Ελπινίκη Μπάρκα, Κατερίνα Γκίζα, Σοφία Γκούστη και Αρετή Μάντζιου. Οι πινακίδες τοποθετήθηκαν στο αισθητικό δάσος στο Φρόντζο, στο δρόμο προς τη Μονή Δουραχάνης, στο δάσος στον Προφήτη Ηλία Πεντέλης και στο δάσος απέναντι από την εκκλησία Περιβλέπτου.
«Το έργο που επιτελεί διαχρονικά η Πολιτική Προστασία είναι σπουδαίο και το Δ.Σ. καθώς και τα μέλη του «Πήγασου» αισθανόμαστε περήφανοι που βάζουμε το δικό μας λιθαράκι σ’ αυτό, ενισχύοντάς το με την παρουσία μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Μάσκες στις φυλακές
Στο μεταξύ, ο «Πήγασος» συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την κατασκευή και επίδοση επαναχρησιμοποιούμενων μασκών στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων για τη δημόσια υγεία εναντίον της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Χθες δόθηκαν μάσκες για το Διοικητικό προσωπικό του Καταστήματος Κράτησης Ιωαννίνων, τις οποίες παρέλαβε ο νέος Διευθυντής Σπύρος Τσίρκας. Η παράδοση έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων Κώστα Σιαράβα, που έχει το συντονισμό της δράσης από πλευράς Πολιτικής Προστασίας και τις παρέδωσε η Αντιπρόεδρος του «Πήγασου» Ελπινίκη Μπάρκα.