Τους μαθητές που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό αφίσας βράβευσε η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων

on .

lesxi

• Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 32ος παγκόσμιος σχολικός διαγωνισμός Αφίσας για την Ειρήνη που διοργάνωσε η Διεθνής Οργάνωση Λεσχών Λάιονς. Το φετινό θέμα ήταν «To ταξίδι της ειρήνης» και έλαβαν μέρος πάνω από 600.000 μαθητές ηλικίας 11, 12 και 13 ετών από 60 χώρες του κόσμου.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων, «Σελλοί», βράβευσε τους μαθητές που παρουσίασαν τα καλύτερα έργα στην περιοχή των Ιωαννίνων με βάση την αξιολόγησή τους από ειδική επιτροπή αποτελούμενη από καθηγητές και δασκάλους τεχνικών.
Την πρώτη θέση στη βαθμολογία της επιτροπής κατέλαβε το έργο του Μιχαήλ Βάντζιου, μαθητή της Στʹ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κατσικά. Στην περιοχή των Ιωαννίνων, βραβεύθηκαν επίσης: ο Ιωάννης Υφαντής από το 18ο Δημοτικό Σχολείο, Φίλιππος Καλογιάννης από το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο και ο Βασίλης Βλάχος από το Δημοτικό Σχολείο «Γένεσις».
Φέτος, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, η αντιπροσωπεία της Λέσχης δεν απένειμε τα βραβεία στους μαθητές αλλά, σύμφωνα με τον κανονισμό, τα παρέδωσε στους Διευθυντές των Σχολείων τους.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων, «Σελλοί», θα συμμετάσχει στη διοργάνωση και του 33ου διαγωνισμού o οποίος θα έχει τίτλο «Peace Through Service», δίνοντας και πάλι την ευκαιρία σε μαθητές της περιοχής μας να πάρουν μέρος με την ελπίδα για υψηλότερες διακρίσεις.