Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από Εργατικό Κέντρο και σωματεία

on .

SYLLALHTHRIO ERGATIKO KENTRO

• Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τα μέτρα της κυβέρνησης πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων με τη συμμετοχή πολλών εργαζομένων, ανέργων και νέων. Σ’ αυτό έλαβαν μέρος και οι σχολικοί τροχονόμοι.
Στην κεντρική ομιλία εκ μέρους της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, ο Δημήτρης Ροσιλόβαλης, Πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού –Τουρισμού κάλεσε τους εργαζόμενους να παλέψουν «για μια κοινωνία όπου τα παράσιτα θα πάρουν δρόμο απ’ το σβέρκο μας, γιατί εμείς δίνουμε ζωή στα εργοστάσια, στα σούπερ μάρκετ, στα ξενοδοχεία, παντού», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Επίσης χαιρέτισαν ο Σύλλογος Σχολικών Τροχονόμων και ο Σύλλογος Μουσικών Ιωαννίνων «Η Αλληλοβοήθεια» και ακολούθησε διαδήλωση στο κέντρο της πόλης. Στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν επίσης οι Σχολικές Καθαρίστριες – Γονείς - Εκπαιδευτικοί, ο Αμπελουργικός Σύλλογος Ζίτσας, ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Ζίτσας, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων, Υγειονομικοί, Αυτοαπασχολούμενοι και Φοιτητικοί Σύλλογοι.
Το επόμενο ραντεβού έχει οριστεί για την Τρίτη, 16 Ιουνίου, ημέρα απεργίας στην Υγεία και ώρα 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία.