Έξι αστέρια για τέσσερα προϊόντα της «Δωδώνης»!

on .

DODONH TYRI TOYTOST

• Για μία ακόμη φορά η Ηπειρωτική Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» ξεχώρισε στα διεθνώς αναγνωρισμένα Superior Taste Awards, αποσπώντας βραβεία ανώτερης γεύσης για τέσσερα προϊόντα της!
Στο φετινό διαγωνισμό η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε με 3 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ χωρίς λακτόζη, ένα προϊόν που αφορά στις αγορές του εξωτερικού, με 2 χρυσά αστέρια για το πρόβειο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ και το νέο κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ που λάνσαρε πρόσφατα, καθώς και με 1 χρυσό αστέρι για το ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ.
Οι νέες αυτές διακρίσεις, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, αποδεικνύουν ακόμη μία φορά την αφοσίωση της ΔΩΔΩΝΗ στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων εξαίρετης ποιότητας και ανώτερης γεύσης, τα οποία μεταφέρουν καθημερινά τη «Γεύση του Καλού» στο τραπέζι των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου.
Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 120 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.
Με αφορμή τη νέα βράβευση της εταιρίας ο αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Μιχ. Παναγιωτάκης, δήλωσε σχετικά: «Για την οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί μεγάλη τιμή και επιβράβευση το γεγονός πως τα προϊόντα μας διακρίνονται συνεχώς για την άριστη ποιότητα τους και την αυθεντική γεύση τους σε θεσμούς εγνωσμένου κύρους όπως τα Superior Taste Awards από το iTQi. Μένουμε πιστοί στο όραμα μας και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα τη φιλοσοφία μας να αποτελούμε τη «Γεύση του Καλού», παράγοντας γαλακτοκομικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας μόνο από 100% ελληνικό γάλα. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μας που με αγάπη και μεράκι, φροντίζουν ώστε τα αγνά μας προϊόντα να πληρούν αυστηρότατα κριτήρια ποιότητας, καθώς και στους καταναλωτές που αναγνωρίζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ και τα επιλέγουν καθημερινά».