Δυο σημαντικές διακρίσεις για το The Lake Hotel

on .

LAKE HOTEL

• Το καλοκαίρι βρήκε το The Lake Hotel με δυο ακόμη σημαντικά βραβεία στα φετινά Tourism Awards!
Η πρώτη διάκριση ήρθε με ένα Silver Award στην κατηγορία «CITY HOTEL» αφού με όραμα τη δημιουργία ενός σύγχρονου ξενοδοχειακού οικοδομήματος με σεβασμό στο φυσικό πλούτο της περιοχής των Ιωαννίνων, ακριβώς εκεί όπου χτυπά η καρδιά της πόλης και σε απόσταση αναπνοής από την προστατευόμενη περιοχή της λίμνης Παμβώτιδας, το The Lake κατάφερε να προσφέρει μια ζωντανή και αυθεντική εμπειρία ζωής της πόλης για κάθε λογής επισκέπτη 365 ημέρες το χρόνο.
Η δεύτερη διάκριση ήρθε να ανταμείψει την πράσινη φιλοσοφία του ξενοδοχείου, με ένα Bronze Award στην κατηγορία «SUSTAINABILITY, ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ/ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ / ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ».
«Στο The Lake Hotel, πασχίσαμε να δημιουργηθεί ένα κτίριο φιλικό προς το περιβάλλον, αξιοποιώντας σύγχρονα μέσα αλλά και παλιές τεχνικές. Τη βάση της διαχείρισης του φυσικού πλούτου προς όφελος του περιβάλλοντος έδωσε η ίδια η γεωλογία της περιοχής η οποία βρίθει από υδροφόρους ορίζοντες που καταλήγουν στη λίμνη Παμβώτιδα. Πρόκειται για στοίχημα με τη φύση που κερδήθηκε προς όφελος των επόμενων γενεών και επιστρέφει στο περιβάλλον με μηδενική επεξεργασία», τονίζεται σε ανακοίνωση του ξενοδοχείου.