Με τα στοιχεία του παραγωγού και τη φάρμα προέλευσης τα κοτόπουλα «Πίνδος»

on .

kotopoula

• Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ», με γνώμονα τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων, τοποθετεί στην αγορά την ανανεωμένη σειρά προϊόντων στη κατηγορία Νωπών Συσκευασμένων Κοτόπουλων με Νέα Ετικέτα.
Πλέον, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα Νωπά Συσκευασμένα Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ προσφέρουν στον καταναλωτή 3πλη σιγουριά! Σε κάθε συσκευασία θα υπάρχει Ιχνηλασιμότητα, δηλαδή η ταυτότητα προέλευσης του κοτόπουλου με τα στοιχεία του παραγωγού και τη φάρμα προέλευσης να αναγράφονται αναλυτικά, η Προστατευτική Ατμόσφαιρα που προφυλάσσει και διατηρεί το προϊόν δίνοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αλλά και η υψηλή ποιότητα καθώς το κοτόπουλο τρέφεται με 100% Φυτικές Τροφές με πιστοποίηση AGROCERT.
Η πλήρως ανανεωμένη σειρά προϊόντων ΠΙΝΔΟΣ στην κατηγορία Νωπών Συσκευασμένων περιλαμβάνει ολόκληρο νωπό συσκευασμένο κοτόπουλο και 7 κωδικούς νωπών τεμαχισμένων προϊόντων (στήθος κοτόπουλου, φιλέτο στήθος κοτόπουλου, μπούτι κοτόπουλου, φιλέτο μπούτι κοτόπουλου, κοπανάκι, σουβλάκια και φτερούγες) τους οποίους βρίσκουμε πλέον στα ράφια σε σταθερό βάρος.
Παράλληλα, όπως γίνεται γνωστό, η ΠΙΝΔΟΣ στηρίζει έμπρακτα το έργο του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο, προσφέροντας μέρος των εσόδων στους πραγματικούς μαχητές.