Αντιδράσεις στο Λούρο για το λουκέτο στην Τράπεζα Ηπείρου

on .

louros trapeza

• Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η αιφνιδιαστική - και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού - απόφαση να μπει λουκέτο στο υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στο Λούρο Πρέβεζας.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λούρου Σπύρος Γκούρας με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Τράπεζας και όλους τους φορείς του Νομού αναφέρεται στα προβλήματα που θα προκύψουν στην καθημερινότητα των πολιτών, επιχειρηματιών, καταστηματαρχών, συνταξιούχων.
Όπως, μεταξύ άλλων, τονίζει: «το κατάστημα αυτό εξυπηρετεί όχι μόνο την τοπική κοινωνία του Λούρου, αλλά και όλα τα υπόλοιπα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Λούρου, όπως Ωρωπό-Στεφάνη - Άνω και Κάτω Κοτσανόπουλο – Σφηνωτό - Άνω και Κάτω Ρευματιά – Βρυσούλα - Άνω Ράχη - Σκιαδά καθώς και μεμονωμένους οικισμούς.
»Το κατάστημα αυτό όπου είναι και το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα, πέραν των επαγγελματιών, εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ατόμων της τρίτης ηλικίας αλλά και ευπαθών ομάδων, οι οποίοι αδυνατούν να καταφύγουν σε συναλλαγές μέσω internet και στην περίπτωση που αυτό κλείσει θα υπόκεινται πλέον σε μεγάλη ταλαιπωρία προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με την τράπεζα, ενισχύοντας τις ατελείωτες ουρές, καθώς θα ελλοχεύει και σοβαρός κίνδυνος για την υγεία τους εξαιτίας της σοβαρής πανδημίας του κορωνοϊού…».