Κινητοποίηση θα κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος

on .

DHMARXEIO IOANNINON 1

• Κινητοποίηση θα πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων αύριο, Τετάρτη και ώρα 2.30 μ.μ. στο Δημαρχείο με αιτήματα που έχουν να κάνουν με τη στήριξη του κλάδου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «από την αρχή της πανδημίας στάθηκε στο πλευρό του κάθε συναδέλφου διεκδικώντας μέτρα τόσο για τη ενίσχυση των δομών του δημόσιου συστήματος υγείας όσο και ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης για τους μικρούς εμπόρους και επαγγελματίες».
Ο Σύλλογος απευθύνεται στα μέλη του και τα καλεί «να εντείνουμε τους αγώνες μας, αφού, με το άνοιγμα των καταστημάτων, τα αδιέξοδα, στα οποία μας οδήγησε η πανδημία του κορωνοϊού καθώς και τα έκτακτα μέτρα αναστολής της οικονομικής δραστηριότητας που τη συνόδευσαν, παραμένουν και οξύνονται».
Σημειώνει δε ότι τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση έχουν το βλέμμα στραμμένο στις μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ για Δήμο και Περιφέρεια επισημαίνει πως δεν έχουν πάρει το παραμικρό μέτρο ελάφρυνσης των αυτοαπασχολούμενων της πόλης.
• Την αλλυλεγγύη του στους εμπόρους εκφράζει με ανακοίνωσή του το σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νομού Ιωαννίνων το οποίο θα λάβει μέρος και στην αυριανή συγκέντρωση

Web Baner Antigoni