Επαναλειτουργούν τα ΚΔΑΠ στους Δήμους Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας

on .

kdap

• Επαναλειτούργησαν από χθες τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Πρέβεζας, λαμβανομένων υπόψιν των μέτρων ασφάλειας και προσωπικής υγιεινής που προτείνει ο ΕΟΔΥ για τους κλειστούς χώρους.
Για τη σωστή και ασφαλή επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ δεν επιτρέπεται η προσέλευση των παιδιών που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου ή συγκατοικούν με άτομο που ανήκει σε αυτές, ενώ ως προς την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών από τη Δομή συστήνεται να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να περιορίζονται οι επαφές μεταξύ παιδιών-γονέων-προσωπικού.
Καλούνται οι γονείς, κηδεμόνες των παιδιών να συμπληρώσουν υπεύθυνες δηλώσεις σε εφαρμογή των παραπάνω μέτρων, οι οποίες θα υποβάλλονται στα ΚΔΑΠ Πρέβεζας και ΚΔΑΠ Σινώπης ηλεκτρονικά στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αντίστοιχα.

Στην Ηγουμενίτσα
Την επαναλειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.ΑΠ.με.Α.) και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών των Κ.Δ.ΑΠ. ανακοίνωσε και ο Δήμος Ηγουμενίτσας. Πιο συγκεκριμένα, επαναλειτουργούν το Κ.Δ.ΑΠ. με.Α. «το εργαστήρι» στην Ηγουμενίτσα (Λαδοχώρι), το Κ.Δ.ΑΠ. «Δίαυλος» στην Ηγουμενίτσα και το Κ.Δ.ΑΠ. «Αρίων» στο Μαργαρίτι. Ο Δήμος με ανακοίνωσή του διαβεβαιώνει τους γονείς ότι οι δομές θα λειτουργούν με τη σχολαστική εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας και υγιεινής, που επιβάλλουν οι οδηγίες των αρμοδίων οργάνων, ώστε η παραμονή των παιδιών στον χώρο των Κ.Δ.ΑΠ. να είναι απολύτως ασφαλής.