Μέρα - μεσημέρι διέρρηξαν μονοκατοικία στην Καμπή!

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

• Μέσα σε ένα 24ωρο αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες διάρρηξης μονοκατοικίας που έγινε το πρωί της Τρίτης στην Καμπή Άρτας. Οι δράστες από την «επιχείρηση» αποκόμισαν πλήθος χρυσαφικών, κοσμημάτων, χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Η …χαρά τους δεν κράτησε πολύ γιατί χθες το απόγευμα εντοπίστηκαν οι δύο από τρεις δράστες στην πόλη της Άρτας και συνελήφθησαν. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Με πλαστό 20ευρώ έκανε αγορές από περίπτερο!
• Ο «πονοκέφαλος» των πλαστών χαρτονομισμάτων επέστρεψε στην Άρτα, καθώς καταγράφηκε μία συναλλαγή με πλαστό 20ευρώ και μια απόπειρα από τον ίδιο δράστη, τον οποίο κατάφερε να ταυτοποιήσει η Τοπική Ασφάλεια. Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος- ελληνικής καταγωγής- την περασμένη εβδομάδα μετέβη σε περίπτερο της Άρτας, όπου πραγματοποίησε συναλλαγή δίνοντας στον περιπτερά πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει και το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, αλλά αυτή τη φορά ο περιπτεράς δεν το δέχτηκε. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία του και πραγματοποίησαν έρευνα σπίτι του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε το 20ευρω με το οποίο επιχείρησε να κάνει τη δεύτερη συναλλαγή και ακόμη 10 ναρκωτικά χάπια άνευ ιατρικής συνταγής καθώς και 87,6 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Η δικογραφία που σχηματίστηκε και περιλαμβάνει αρκετά αδικήματα θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στον Εισαγγελέα Άρτας.

Μετέφερε δύο αλλοδαπούς για Πάργα
• Συνελήφθη επί της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας (περιοχή Μορφατίου Θεσπρωτίας) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, αλλοδαπός ο οποίος με Ι.Χ. αυτοκίνητο μετέφερε δύο αλλοδαπούς που είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα με σκοπό να τους μεταφέρει στην Πάργα. Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και πέντε κινητά τηλέφωνα.

«Χρωστούσε» χρήματα  και δύο χρόνια φυλακή!
• Συνελήφθη στα Γιάννενα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Πρώτη σύλληψη για  «υπεράριθμους» πελάτες
• Η πρώτη σύλληψη υπευθύνου καταστήματος για παραβίαση της διάταξης για τον αριθμό των πελατών, στα πλαίσια των μέτρων για τον κορωνοϊό, έγινε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα στα Γιάννενα. Συγκεκριμένα σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούσε μεγαλύτερο αριθμό πελατών από τον προβλεπόμενο με βάση την επιφάνεια και την άδεια λειτουργίας του καταστήματος.