Διευκρινίσεις για την Επιτροπή Ανασυγκρότησης Τουρισμού

on .

DHMARXEIO IOANNINON

• H Επιτροπή Ανασυγκρότησης του Τοπικού Τουρισμού δεν υποκαθιστά καμία θεσμοθετημένη επιτροπή διευκρινίζει ο Δήμος Ιωαννιτών με αφορμή σχόλια και αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την σύσταση και την πρώτη συνεδρίασή της.
Όπως επισημαίνει, έχει συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης όπως και συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και προσθέτει: «Οι Επιτροπές Ανασυγκρότησης Τουρισμού είναι έκτακτες επιτροπές εργασίας και όχι διαβούλευσης, που συνέρχονται για να αντιμετωπίσουν μια έκτακτη κατάσταση, για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με μία στοχευμένη καμπάνια. Οι Επιτροπές αυτές δεν καταργούν ή δεν αντικαθιστούν άλλες ήδη θεσμοθετημένες Επιτροπές Τουρισμού».
Σύμφωνα με τον Δήμο, η άτυπη Επιτροπή Τουριστικής Ανασυγκρότησης που δημιουργήθηκε από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων με χρονικό ορίζοντα το τέλος του 2020 έχει ως σκοπό τη δημιουργία μιας βραχυχρόνιας, κοινής για επαγγελματίες και δημοτική αρχή, πολιτικής προβολής των Ιωαννίνων που θα συνάδει με τις νέες ανάγκες ασφαλείας και υγειονομικής κάλυψης των ταξιδιωτών.