Εθελοντική αιμοδοσία στην Τ.Κ. Κουτσελιού

on .

AIMODOSIA

Την Τετάρτη, 3 Ιουνίου…
• Την Τέταρτη, 3 Ιουνίου, από 6 μ.μ. έως 8.30 μ.μ., ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Αιμοδοτικός Σύλλογος Κουτσελιού, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στην τοπική κοινότητα Κουτσελιού. Η αιμοδοσία θα γίνει στην αίθουσα συνελεύσεων του κοινοτικού καταστήματος στην κεντρική πλατεία.
Για την ασφάλεια των αιμοδοτών η Π.Ο.Σ.Ε.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών) έχει εφοδιάσει τους συλλόγους με υγειονομικό υλικό (μάσκες, αντισηπτικά, γάντια για τους αιμοδότες, ενώ αναμένεται να σταλούν και ηλεκτρονικά θερμόμετρα. Οι αιμοδότες πρέπει να έχουν μαζί τους και τον Α.Μ.Κ.Α.Συνεχίζεται η καταβολή  συντάξεων Ιουνίου

 

Συνεχίζεται η καταβολή συντάξεων Ιουνίου

• Συνεχίζεται η πληρωμή των συντάξεων Ιουνίου με βάση το ΑΜΚΑ. Πιο συγκεκριμένα οι συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες και ΟΤΕ, θα καταβληθούν σήμερα, Δευτέρα για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
Οι συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν μεθαύριο, Τετάρτη.
Οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ, θα καταβληθούν την Παρασκευή, 29 Μαΐου.

 

Έκλεψε πέντε ζευγάρια αθλητικά παπούτσια

• Στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας συνελήφθη ένας αλλοδαπός γιατί αφαίρεσε από αθλητικές εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας πέντε ζευγάρια αθλητικών υποδημάτων.
Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλεμμένα τα οποία και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

  

Η αξιοποίηση του Ξενία Άρτας στο Δημοτικό Συμβούλιο

• Συνεδριάζει μεθαύριο, Τετάρτη και ώρα 6:30 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων για τη συζήτηση επί της Δημόσιας διαβούλευσης για την «Αρχιτεκτονική Πρόταση της Αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ Άρτας».

 

Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ: Βασικός στόχος η διατήρηση των θέσεων εργασίας…

• Μια πολύ χρήσιμη ρύθμιση που ως στόχο έχει τη στήριξη των θέσεων εργασίας και των επαγγελματιών της εστίασης, χαρακτήρισε ο Υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος, την εφαρμογή από σήμερα των ρυθμίσεων για δωρεάν διάθεση επιπλέον δημόσιου χώρου για τραπεζοκαθίσματα στις επιχειρήσεις, τονίζοντας ότι «βασικός στόχος είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας».
Όπως είπε ο υπουργός, μιλώντας στον ΑΝΤ1 «η Κυβέρνηση πήρε κι άλλα μέτρα για την στήριξη των εργαζόμενων. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Τα καταφέραμε με αλληλεγγύη στον υγειονομικό τομέα, μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε και τώρα».