Διαδημοτική συνεργασία Δήμων Αρταίων - Ζηρού

on .

arta

• Οι Δήμαρχοι Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης και Ζηρού Ν. Καλαντζής, επισκέφτηκαν από κοινού, τα έργα ασφαλτόστρωσης που ολοκληρώθηκαν στα όρια των δύο Δήμων.
Στόχος της επίσκεψης, ήταν η επίβλεψη των εργασιών ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων που ολοκληρώθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Σπυρίδωνα του Δήμου Αρταίων και στην Τοπική Κοινότητα Νέας Κερασούντας του Δήμου Ζηρού και βοηθά στην εξυπηρέτηση των αγροτών, των πτηνo-κτηνοτρόφων, αλλά και των κατοίκων των δύο κοινοτήτων.
Πιο συγκεκριμένα, ασφαλτοστρώνονται περίπου 1.500 μέτρα αγροτικής οδού, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ηπείρου.
Για την συνεργασία με τον Δήμο Ζηρού ο Δήμαρχος Αρταίων ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Με την συνεργασία Φορέων της Αυτοδιοίκησης, μπορούμε να λύσουμε κοινά πρoβλήματα των συμπολιτών μας».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ζηρού σημείωσε ότι: «Οι Δήμοι μας σε μια περίοδο στασιμότητας λόγω κορωνοϊού, συνεχίζουν τις προσπάθειες και αποδεικνύουν ότι μπορούν να είναι παραγωγικοί και αυτό μας δίνει ελπίδα και ώθηση για να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερα».
Τέλος και οι δύο Δήμαρχοι ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, για την χρηματοδότηση του έργου και την αγαστή συνεργασία που έχουν με την Περιφέρεια.