Αναζήτηση διαμερισμάτων/οικιών σε όλη την Ελλάδα

on .

BANNER

Η Μ.Κ.Ο. Catholic Relief Services στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος HELIOS, υπό τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ), αναζητά προς μίσθωση διαμερίσματα και μονοκατοικίες με προδιαγραφές φιλοξενίας από 1 έως 6 άτομα+ αναλογικά με το μεγεθός τους, σε καλή κατάσταση, άμεσα διαθέσιμα, υπό τον όρο ότι διασφαλίζουν την πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες και υποδομές (νοσοκομείο, κοινωφελείς δομές, ΑΤΜ, σούπερ-μάρκετ και αγορές αγαθών, στάση αστικής συγκοινωνίας).
Το πρόγραμμα HELIOS, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με συντονιστή το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) είναι το πρώτο πρόγραμμα ένταξης αναγνωρισμένων προσφύγων με πανελλαδική εμβέλεια.
Για περαιτέρω λεπτομέρειες καθώς και για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνηση σχετικά με το πρόγραμμα HELIOS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ομάδα του προγράμματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα 6936074656, 6932245727