«Ορίζοντες Ηπείρου»: Η πρότασή μας μόνη λύση για τις λάμπες led…

on .

ORIZONTES HPEIROY RIZOPOYLOS SHMA

Με αφορμή τη διαδικασία και την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιωαννιτών για την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων με λάμπες led, οι «Ορίζοντες Ηπείρου» διαπιστώνουν ότι «έχει δημιουργηθεί ένα μπερδεμένο κουβάρι όπου Δήμοι και Περιφέρεια δεν μπορούν επί τρία χρόνια τώρα να βρουν λύση».
Σε χθεσινή ανακοίνωσή της η παράταξη του Σπ. Ριζόπουλου αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να ακυρωθεί όλη η διαδικασία και να ληφθεί υπόψιν η πρόταση των «Οριζόντων Ηπείρου» που έχει κατατεθεί εδώ και ένα χρόνο:
«Η Περιφέρεια χωριστά και κάθε δήμος μόνος του να προχωρήσει στην αλλαγή των φωτιστικών σωμάτων μέσα από μειοδοτικό διαγωνισμό για να πετύχει την καλύτερη δυνατή τιμή. Η αμοιβή του εργολάβου που θα αναλάβει τη δουλειά θα είναι η διαφορά στην αξία κατανάλωσης του ρεύματος που θα εξοικονομήσει ο Δήμος, για όσο χρονικό διάστημα συμφωνηθεί, ώστε να καλυφθεί το κόστος της αντικατάστασης.
»Για να γίνουμε ακόμη πιο σαφείς καλούνται όλες οι εταιρείες παροχής ρεύματος, τους προτείνεται μια συγκεκριμένη τιμή κιλοβατώρας, τους παραχωρείται το ρεύμα σαν συμβόλαιο για ένα χρονικό διάστημα και συμφωνείται μαζί τους το χρονικό διάστημα αντικατάστασης των λαμπτήρων χωρίς κανένα επιπλέον κόστος…».