Έβαζε στοιχήματα με τα λεφτά των άλλων

on .

klopes

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διαδικτυακής απάτης στην Άρτα
• Υπόθεση διαδικτυακής απάτης εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ζευγαριού, σύμφωνα με την οποία άγνωστος δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2020, προέβη τμηματικά στη χρέωση των τραπεζικών τους λογαριασμών με διάφορα ποσά. Η αστυνομική έρευνα που ακολούθησε οδήγησε στην εξακρίβωση των στοιχείων του κατηγορούμενου καθώς και του τρόπου δράσης του. Όπως αποδείχθηκε, αρχικά ο κατηγορούμενος υπέκλεψε τα στοιχεία δύο τραπεζικών καρτών του ζευγαριού. Ακολούθως, με τη χρήση τους, δημιούργησε παικτικούς λογαριασμούς σε διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες και στη συνέχεια προέβη σε διάφορους στοιχηματισμούς, χρεώνοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς των παθόντων με το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.335 ευρώ.

Είχε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης
• Ένας άνδρας συνελήφθη χθες (στον Κατσικά, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών επειδή σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προσπάθησε να κλέψει προϊόντα σούπερ μάρκετ
• Κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής συνελήφθη ένας άνδρας στην περιοχή της Άρτας. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος έγινε αντιληπτός από υπάλληλο σούπερ μάρκετ, όταν επιχείρησε να εξέλθει από αυτό χωρίς να πληρώσει για προϊόντα που είχε αφαιρέσει από τα ράφια και τα οποία είχε αποκρύψει στο μπουφάν του. Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο τον συνέλαβαν ενώ τα προϊόντα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Συνελήφθη ζευγάρι για παραβίαση μέτρων
Πήραν πακέτο και μετά έκατσαν στο μαγαζί
• Ένας άνδρας και μία γυναίκα συνελήφθησαν στην Ήπειρο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, οι κατηγορούμενοι, έχοντας πρώτα αγοράσει προϊόντα σε πακέτο από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στη συνέχεια, χωρίς τη συγκατάθεση των υπευθύνων του καταστήματος, έκαναν χρήση των τραπεζοκαθισμάτων, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.