Τηλεδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ με επαγγελματίες της εστίασης

on .

syriza

• Τηλεδιάσκεψη με επαγγελματίες από τον κλάδο της εστίασης στα Γιάννενα πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο την αλληλοενημέρωση, την καταγραφή των προβλημάτων που έχουν προκύψει από τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπισης της πανδημίας, καθώς και την κατάθεση προτάσεων για την αντιμετώπιση των επερχόμενων οικονομικών δυσκολιών.
Στη συζήτηση συμμετείχαν η βουλευτής Ιωαννίνων Μ. Τζούφη, η βουλευτής Μαγνησίας και αναπλ. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παπανάτσιου, ο συντονιστής της ΝΕ Ιωαννίνων του κόμματος Άρης Σπέγγος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς, ο Πρόεδρος του Σωματείου Καφέ-Μπαρ, Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Ιωαννίνων «Παμβώτις» Χρ. Τάτσης και τα μέλη Π. Παλάσχας και Ι. Ρίζος.
Η βουλευτής Ιωαννίνων ανέφερε πως «η κυβέρνηση οφείλει να αποφασίσει άμεσα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται ώστε να επαναλειτουργήσουν οι επιχειρήσεις, να καθορίσει το κόστος εφαρμογής των κανόνων και να προχωρήσει σε οικονομικές ενισχύσεις ώστε να αποφευχθούν δυσλειτουργίες και υγειονομικές αστοχίες».
Στο ίδιο πλαίσιο, η αναπλ. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «η έξοδος από το μνημόνια παρέχει σήμερα τη δυνατότητα να δοθούν χρήματα στην οικονομία».