Συνελήφθησαν δύο διακινητές ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα

on .

NARKOTIKA 8 5 20

• Δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ιωαννίνων στην Ηγουμενίτσα για διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, έχοντας σχετικές πληροφορίες, στην πόλη της Ηγουμενίτσας εντόπισαν το ύποπτο ΙΧ και ακινητοποίησαν τα δύο άτομα την ώρα που αποβιβάζονταν από αυτό.
Όπως προέκυψε από τον έλεγχο, στην κατοχή του ενός δράση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 980 ευρώ που προέρχονταν από πώληση ναρκωτικών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε πακέτο τσιγάρων με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.
Στη συνέχεια, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
- στο σπίτι του πρώτου: 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 780,3 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 11.090 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών
- στο σπίτι του δεύτερου: 3 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -1,062,2 κιλού, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό και κυνηγετική καραμπίνα, στερούμενος σχετικής άδειας.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.