Πάνω από 2 τόνους προϊόντων από τη ΔΩΔΩΝΗ σε Ήπειρο και Αθήνα

on .

DODONH PROIONTA

• Προϊόντα που ξεπέρασαν τους δυο τόνους πρόσφερε η Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, τον τελευταίο ένα μήνα για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων σε Ήπειρο και Αθήνα, υποστηρίζοντας την κοινή εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Στο πλαίσιο του διευρυμένου προγράμματος εταιρικής ευθύνης «Η Γεύση του Καλού», η εταιρία στάθηκε στο πλευρό εκατοντάδων οικογενειών και ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα για την κάλυψη των διατροφικών τους αναγκών, προσφέροντας παράλληλα σημαντική ποσότητα υλικού υγειονομικού ενδιαφέροντος για τις ανάγκες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Για την υλοποίηση των παραπάνω δράσεων συνεργάστηκε με την Περιφέρεια Ηπείρου και τους Δήμους Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και Ζίτσας, με τις Μητροπόλεις των νομών αυτών, καθώς και με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).
Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Μιχ. Παναγιωτάκης σε δήλωσή του ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Σε περιπτώσεις κρίσεων, η κοινωνική συνεισφορά, η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός και η ενότητα είναι απαραίτητες αξίες που μας βοηθούν να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και να βγούμε νικητές. Η στήριξη της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA μας και ειδικά τώρα, που η προσφορά έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ, φροντίσαμε μέσω του προγράμματος «Η Γεύση του Καλού» να συμβάλλουμε εκεί όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη».
***
Ας σημειωθεί ότι τα τελευταία 7 χρόνια η εταιρία έχει προσφέρει περισσοτέρους από 50 τόνους προϊόντων και πάνω από 10 εκατομμύρια μερίδες γαλακτοκομικών ειδών για την στήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών και κοινωνικών δράσεων ανά την Ελλάδα.