Συγχαρητήρια, αλλά και αιτήματα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

on .

ASTYNOMIA ELEGXOS

• Με αφορμή τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων, επισημαίνει την πολύτιμη συνεισφορά των αστυνομικών στην επιτυχία του μέτρου και τους συγχαίρει για την προσπάθειά τους, ενώ υπενθυμίζει και την ανάγκη να ικανοποιηθούν θεσμικά και οικονομικά αιτήματα του κλάδου.
«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων – αναφέρει μεταξύ άλλων- αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα συγχαρητήριά της, σε όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης, αυταπάρνησης και επαγγελματισμού, ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στις προσδοκίες των πολιτών και κατάφεραν μαζί με ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία να βγουν νικητές.
Παράλληλα καλούμε την κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας στην πράξη, και όχι μόνο στα λόγια την προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και σε συνεργασία με το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο την Π.Ο.ΑΣ.Υ, να προχωρήσει επιτέλους στην υλοποίηση των εκκρεμών θεσμικών και οικονομικών ζητημάτων, έτσι ώστε, αυτοί που κρατάνε την Ελλάδα όρθια, να αισθάνονται όχι μόνο υπερήφανοι, αλλά και δικαιωμένοι για τους αγώνες που δίνουν».