Εορτάστηκε και στα Γιάννενα η Εργατική Πρωτομαγιά

on .

PRWTOMAGIA KKE DHMARXEIO

• Παρά τις συστάσεις για μεταφορά του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών που βιώνει η χώρα, το Εργαστικό Κέντρο Ιωαννίνων, με τη συμμετοχή μελών του ΠΑΜΕ και της ΚΝΕ, πραγματοποίησε τις καθιερωμένες συγκεντρώσεις και πορείες στους δρόμους της πόλης, με μάσκες γάντια, αλλά και τις απαραίτητες αποστάσεις.
Από την πλευρά του το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ κατέθεσε συμβολικά στεφάνια με κόκκινα γαρύφαλλα στο Μνημείο του Πολυτεχνείου, όπως και η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Τζούφη.
Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Χρ. Γρίβας ανέφερε ότι «η εκδήλωση είναι εντελώς συμβολική, όμως οι αγώνες μας στους δρόμους το επόμενο διάστημα δε θα είναι συμβολικοί».
Η εκδήλωση της Τ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ μπροστά από το Δημαρχείο άνοιξε με ομιλία από τη Γραμματέα Μαρία Ανδρεάδου, η οποία μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «...δύο μήνες ζωής σε συνθήκες πανδημίας φάνηκαν αρκετοί για να βγουν με μεγαλύτερη ορμή οι τεράστιες αντιφάσεις και τα αδιέξοδα του καπιταλιστικού συστήματος...».