Με νοικιασμένο Ι.Χ. μετέφερε 93 κιλά χασίς!

on .

NARKOTIKA 30 4 20

Ρίσκαρε, αλλά δεν του βγήκε σε καλό! Ο λόγος για έναν διακινητή ναρκωτικών που εν μέσω καραντίνας και αυστηρών περιορισμών στις μετακινήσεις επιχείρησε να διοχετεύσει στο εσωτερικό της χώρας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.
Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων, αστυνομικοί της Δίωξης Ιωαννίνων, συνέλαβαν το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Βροντισμένης Ιωαννίνων έναν ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών εντόπισαν τον κατηγορούμενο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο.
Κατά την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο της καμπίνας και των αποσκευών 89 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 93 κιλών και 250 γραμμαρίων.
Επίσης κατασχέθηκε, το όχημα, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεως αυτοκινήτων, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.