«Λες και είναι ταμείο του Περισσού» το ταμείο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων!

on .

ERGATIKO KENTRO IOANNINA

• Οξύτατη κριτική κατά της πλειοψηφίας της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων για την απόφασή της να πάει κόντρα στις επισημάνσεις των επιστημόνων και να οργανώσει σήμερα πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις, ασκεί η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία. Μεταξύ άλλων τονίζει ότι ακολουθεί πρακτικές «του αποφασίζουμε και διατάσσομε», την κατηγορεί για σπατάληση πόρων υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει το ταμείο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων «λες και είναι ταμείο του Περισσού». Την επικρίνει επίσης για τις σημερινές της δράσεις, αναφέροντας ότι «η Διοίκηση του ΕΚΙ αποφασίσει να στήσει πανηγύρια Πρωτομαγιάς σε κάθε γειτονιά στο βωμό της δήθεν υπεράσπισης του εργατικού κινήματος αγνοώντας τα μέτρα για την πανδημία με κίνδυνο την εξάπλωσή της».
Η παράταξη καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη σημερινή 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο των αγωνιστών με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.
Στην ίδια εκδήλωση μνήμης, στο Μνημείο Ηρώων του Πολυτεχνείου ανακοίνωσε ότι θα μετάσχει ο Σύλλογος Εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στις 9 Μαρτίου ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Ιωαννίνων.