Δωρεά 40.000 ευρώ από το Δήμο Αρταίων για αγορά ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος

on .

TSIROGIANNHS 28 4 2020

• Οι μέχρι τώρα ενέργειες πρόληψης και αντιμετώπισης για την προστασία των δημοτών απέναντι στον κορωνοϊό, η ετοιμότητα των υπηρεσιών του Δήμου και του Νοσοκομείου, η αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου Άρτας, η λειτουργία των αγροτικών ιατρείων, καθώς και οι συνταγογραφήσεις των ηλικιωμένων των ΚΑΠΗ, συζητήθηκαν κατά την χθεσινή συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου, Χρ. Τσιρογιάννη και του Διοικητή του Νοσοκομείου Ευαγγ. Ντάκουλα.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Δήμου για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Άρτας, όπου με τη συνδρομή Πολιτών, Φορέων, Επιχειρήσεων, του Δήμου Αρταίων καθώς και των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων του, συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ και δίνεται ως δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας για την αγορά ενός φορητού ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος που πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες της ΜΕΘ.
«Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικούμε και απαιτούμε να έχουν όλοι οι δημότες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στο Νοσοκομείο και στις δομές υγείας της περιοχής μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χρ. Τσιρογιάννης.