Ένα όχημα για τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών Πωγωνίου

on .

PODAS

• Ένα όχημα παραχώρησε δωρεάν η «Toyota Hellas» στον Δήμο Πωγωνίου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπρεσιών για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία.
Το όχημα παρέλαβε ο Δήμαρχος Κώστας Καψάλης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Σιούτη και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Γρηγόρη Μποντίνη.  Κατά την παραλαβή ο κ. Καψάλης δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ την Toyota Hellas για την κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Οι ανάγκες των Ο.Τ.Α. είναι πλέον αυξημένες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και κάθε χείρα βοηθείας γίνεται δεκτή με ανακούφιση. Ευχόμαστε και άλλες επιχειρήσεις να ακολουθήσουν την ιδιαίτερα συγκινητική σας κίνηση γιατί μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό. Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της προσωρινής δομής Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης που συνδράμει τους δημότες τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας και όλος ο πλανήτης». 
Και στον Δήμο Κόνιτσας
Ο Δήμος Κόνιτσας ανταποκρινόμενος στο από 18/09/2020 έγγραφο του Προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου σχετικά με την πρόθεση της TOYOTA ΕΛΛΑΣ για παροχή προς τους Δήμους δωρεάν αυτοκινήτων καθ’ όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας, παρέλαβε την Παρασκευή 27 Μαρτίου. 
Ένα όχημα από την «Toyota Α. Πόδας ΑΕΕ» στα Γιάννενα παρέλαβε χθες και ο Δήμος Κόνιτσας. Το όχημα, το οποίο παρέλαβε ο Δήμαρχος Νικόλαος Εξάρχου και ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Τσιαλιαμάνης, θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου. Η χρήση του θα διαρκέσει για όλη την χρονική περίοδο αντιμετώπισης της πανδημίας. 
Ο Δήμος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί και συγχαίρει την «Toyota» για την σημαντική πρωτοβουλία στις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετωπίζουμε και εκφράζει θερμές ευχαριστίες  στον αντιπρόσωπο της εταιρείας στα  Γιάννενα Απόστολο Πόδα.