Απάντηση της Περιφέρειας Ηπείρου σε άρθρο του Κ. Καλτσή στον «Π.Λ.»

on .

PERIFEREIA HPEIROY

• Στο άρθρο του συνεργάτη του «Π.Λ.» Κώστα Καλτσή, με τίτλο: «Βουλιάζει και η Ήπειρος από την επέλαση του κορωνοϊού» απάντησε η Περιφέρεια Ηπείρου. Γράφει συγκεκριμένα τα εξής: 
«Κύριε Διευθυντά, 
Στο φύλλο του Σαββάτου 14 - Κυριακής 15 Μαρτίου στο άρθρο με τίτλο “«Βουλιάζει» και η Ήπειρος από την επέλαση του κορωνοϊού”, επικρίνεται ο Περιφερειάρχης (και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων) πως αγνόησαν τις οδηγίες αποφυγής ταξιδίων στο εξωτερικό και πήγαν στο οικονομικό forum στο Βερολίνο. 
Με λίγα λόγια, ο συντάκτης του άρθρου θεωρεί πως τις συγκεκριμένες οδηγίες αγνόησαν ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης –o οποίος μίλησε στο ίδιο Forum- και ο Υπουργός Ανάπτυξης που επίσης παρέστη σε αυτό μαζί με Υφυπουργούς και Γενικούς Γραμματείς. 
Όσον αφορά την παρουσία του Μητροπολίτη στο Forum, εκείνο που πρέπει να επαναλάβουμε, είναι ότι ο κ. Μάξιμος έχοντας άριστη γνώση της Γερμανίας, συνέβαλε ουσιαστικά στις συναντήσεις που είχε ο Περιφερειάρχης για την προσέλκυση μεγάλων εταιριών πληροφορικής στην Ήπειρο. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία».