Υγειονομικό εξοπλισμό ζητά από την Πολιτεία η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

on .

EAYNI YGEIONOMIKOS EKSOPLISMOS

• Την έλλειψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας των Αστυνομικών αφού δεν τους έχει χορηγηθεί υγιεινομικός εξοπλισμός (ειδική στολή, γάντια, μάσκες, απολυμαντικά υγρά κλπ) καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων (την υπογράφουν ο Πρόεδρος Αν. Κωνσταντινίδης και ο Γεν. Γραμματέας Κων/νος Κίτσιος).
Γι’ αυτό και όπως τονίζεται, η Ένωση προκειμένου να προλάβει δυσάρεστες εξελίξεις ανέλαβε την πρωτοβουλία και ξεκινήσε με δικές της δαπάνες, χορήγηση υγιεινομικου υλικού (γάντια, μάσκες) σε όλα της τα μέλη και αναμένει άμεσα και η Πολιτεία να προβεί από πλευράς της στην λήψη των  απαιτούμενων μέτρων προστασίας του προσωπικού.
Με ραντεβού...
Την ίδια ώρα, όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι πολίτες που επιθυμούν να προβούν στην έκδοση δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία, προκειμένου να καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης για την εξυπηρέτησή τους.
Η διαδικασία αυτή θα εφαρμοστεί για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, για την προστασία πολιτών και αστυνομικών. 
Σημειώνεται ότι, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των αρμόδιων Υπηρεσιών Ασφάλειας για την έκδοση ταυτοτήτων, ενώ στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαβατηρίων (www.passport.gov.gr) των αντίστοιχων Γραφείων Διαβατηρίων.