Δυο συλλήψεις για διωκτικά έγγραφα

on .

SYLLHPSH XEIROPEDES

• Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στην Κακαβιά και στα Γιάννενα συνελήφθησαν  δύο άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις. Ειδικότερα:
- Στην πρώτη περίπτωση, στην Κακαβιά συνελήφθη  ένας αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Δευτεροβάθμιου Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, ποινής φυλάκισης (4) ετών και (2) μηνών, για τα αδικήματα της ληστείας και κατοχής – οπλοφορίας –χρήσης όπλων.    
- Στη δεύτερη περίπτωση, στα Γιάννενα συνελήφθη ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις: η μια του Α΄ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης 9 ετών και 3 μηνών καθώς και χρηματικής ποινής 32.100 ευρώ, για εισφορές, η δεύτερη του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, ποινής φυλάκισης 1 έτους και 5 μηνών, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και ψευδή καταμήνυση και η τρίτη του Ι΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, ποινής φυλάκισης 8 μηνών, για δημόσια έσοδα.

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Δελβινάκι  για παράνομη μεταφορά μετανάστριας 
• Στο Δελβινάκι συνελήφθη ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας μίας μη νόμιμης αλλοδαπής. 
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε διαπιστώθηκε ότι προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μία αλλοδαπή, η οποία στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής και εισόδου στην ελληνική επικράτεια.   

Τον έπιασαν με μικροποσότητα χασίς 
Στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας συνελήφθη ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.