Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης και στα νηπιαγωγεία των Ιωαννίνων

on .

ANAKYKLOSH SXOLEIA

• Σχολικό Πρωτάθλημα ανακύκλωσης και στα νηπιαγωγεία θα κάνει ο Δήμος Ιωαννιτών με γνώμονα τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα του Σχολικού Πρωταθλήματος «Πάμε Ανακύκλωση» 2019-2020 στα δημοτικά σχολεία. Η σχολική δράση, πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της δημοτικής πλατφόρμας Followgreen.
Με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος και στα νηπιαγωγεία, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή των κάδων ανακύκλωσης, υπό το συντονισμό της Διεύθυνσης Καθαριότητας. Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ μαζί με τους Αντιδημάρχους καθαριότητας Βαγγέλη Πήχα και Παιδείας Γιάννη Αϊβατίδη παρευρέθηκαν στη διανομή και χαιρέτησαν την προσπάθεια των μαθητών, τονίζοντας τη σημασία και τα οφέλη της ανακύκλωσης για όλους μας, αλλά και για το περιβάλλον.
Mαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί των νηπιαγωγείων θα ανακυκλώνουν χαρτί και μπαταρίες, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνοντας πόντους ανάλογα με τη ποσότητα των υλικών που έχουν συλλέξει.