Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον δημοφιλή ηθοποιό Κώστα Βουτσά

on .

BOUTSAS

• Θλίψη προκάλεσε στο πανελλήνιο χθες η είδηση του θανάτου του δημοφιλούς ηθοποιού Κώστα Βουτσά, σε ηλικία 88 ετών, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο. 
Αύριο, Παρασκευή συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του και θαυμαστές θα του πουν το τελευταίο αντίο. 
Η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών στις 9 το πρωί και στις 11 θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Αμέσως μετά, με πομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
2 Το μήνυμά του για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, που κόσμησε τον ελληνικό κινηματογράφο, έστειλε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησης στο Twitter, αναφέροντας ότι «ο Κώστας Βουτσάς ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι, μαζί με το γέλιο και τη χαρά που μοίρασε απλόχερα σε τόσες γενιές Ελλήνων. Μαζί του δύει μία ολόκληρη εποχή αθωότητας. Η αισιοδοξία και το αγνό του χαμόγελο θα μας συνοδεύουν πάντα...». 
2 «Έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας σπουδαίος ηθοποιός που κυριολεκτικά «ποίησε ήθη» μέσα από την τέχνη του και δίδαξε με τη στάση ζωής του μια προσέγγιση αειθαλούς βίου και αιώνιας εφηβείας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας. Όπως, μεταξύ άλλων, επισημαίνει ο τρίτος τη τάξει πολιτειακός παράγοντας, «ο Κώστας Βουτσάς υπήρξε ένας εντελώς ξεχωριστός ηθοποιός που υπηρέτησε την τέχνη του επί δεκαετίες. Η απήχηση του ταλέντου του δεν περιορίσθηκε μόνον στη γενιά του καθώς το μοναδικό του ταπεραμέντο άφησε το προσωπικό του αποτύπωμα σε κάθε έργο…».
2 Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε μέσω ανάρτησής του στα social media και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Ο Κώστας Βουτσάς με το απαράμιλλο υποκριτικό του ταλέντο έβαλε ανεξίτηλα τη σφραγίδα του στον ελληνικό κινηματογράφο. Στην 70ετή πορεία του στην υποκριτική μπήκε σε όλα τα σπίτια και χάρισε άφθονο γέλιο», έγραψε, μεταξύ άλλων.