Νέα Διοικούσα στο ΤΕΕ Ηπείρου με συνεργασία ΔΚΜ και ΔΕΣΜΗ

on .

TEE DIOIKHSH 16 2 20

• Σελίδα γύρισε το Τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος η αντιπροσωπεία του οποίου εξέλεξε το Σάββατο τη νέα Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2020 – 2024.
Η νέα διοίκηση του ΤΕΕ Ηπείρου προέκυψε μέσα από τη συνεργασία των παρατάξεων «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών - Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί», που πρόσκειται στη ΝΔ, με επικεφαλής τον Γιάννη Τσίγκρο, και «ΔΕΣΜΗ», η οποία έχει τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ, με επικεφαλής τον Γιάννη Λυκοτραφίτη.
Νέος Πρόεδρος λοιπόν στο ΤΕΕ για την πρώτη διετία θα είναι ο Γιάννης Λυκοτραφίτης, ο οποίος επανέρχεται στη θέση αυτή, ενώ στο δεύτερο μισό της θητείας την προεδρία θα αναλάβει ο Γιάννης Τσίγκρος. Ειδικότερα, τη νέα Διοικούσα Επιτροπή απαρτίζουν οι εξής: Λυκοτραφίτης Γιάννης, Πρόεδρος. Τσίγκρος Γιάννης, Αντιπρόεδρος. Μωρόγιαννης Θανάσης, Γεν. Γραμματέας. Εξάρχου Έφη, μέλος. Ζαρπαλάς Θανάσης, μέλος. Παππάς Γιώργος, μέλος. Πατσούρας Χρήστος, μέλος. Σαρακατσάνος Χρήστος, μέλος. Τσούρης Βασίλης, μέλος.
Το Προεδρείο της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ απαρτίζεται από τους: Λάμπρου Αλέξανδρο, Πρόεδρο (από την παράταξη «ΔΚΜ-Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί»), Αναστασίου Χρήστο, Αντιπρόεδρο και Γιαννουλάτο Βαγγέλη, Γεν. Γραμματέα.