Ιδρύεται Αστυνομικός Σταθμός στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων

on .

EAYNI SYSKEPSH AERODROMIO

• Την υπογραφή της απόφασης για ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού Σταθμού Αεροδρομίου ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης στην συνάντηση που είχε το Σάββατο στα Γιάννενα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού, ικανοποιώντας ένα αίτημα που είχε τεθεί εδώ και μερικούς μήνες, λόγω της συνεχώς αυξανόμενης κίνησης στον τοπικό αερολιμένα. 
Κατά την συνάντηση του Υπουργού με την ΕΑΥΝΙ, σύμφωνα με την συνδικαλιστική οργάνωση,  τα ζητήματα που κυριάρχησαν ήταν η επέκταση του επιδόματος παραμεθορίου, η ενίσχυση των Υπηρεσιών με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, η θεσμοθέτηση του επικινδύνου της εργασίας, η θέσπιση ενός νέου και δίκαιου μισθολογίου το οποίο θα διορθώνει τις αδικίες του υπάρχοντος και η εναρμόνιση των οδοιπορικών των ενστόλων  σύμφωνα με ότι ισχύει και στον λοιπό δημόσιο τομέα. 
Ικανοποίηση Μ. Κεφάλα
Με αφορμή την ανακοίνωση ίδρυσης του Α.Τ. Αεροδρομίου η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα με γραπτή δήλωσή της εκφράζει την ικανοποίησή της, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι «η Κυβέρνηση του  Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιεί μία μία τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στους πολίτες και τους φορείς, με τους οποίους συζητά καθημερινά για μικρά και μεγάλα θέματα και την καλύτερη διευθέτησή τους». Και υπενθυμίζει ότι το αίτημα αυτό το μετέφερε και η ίδια από τον περασμένο Οκτώβριο τόσο στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. όσο και στην ηγεσία του Υπουργείου.