Στην Άρτα περιόδευσε η Υπουργός Παιδείας

on .

KERAMEOS ARTA 

• Το Νομό Άρτας επισκέφθηκε η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, στο πλαίσιο προγράμματος περιοδειών στην Περιφέρεια. Η Υπουργός επισκέφθηκε διαδοχικά και συναντήθηκε με εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και φοιτητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας, του 3ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), του 2ου Γενικού Λυκείου και των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην πόλη της Άρτας.
Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει εκτενώς για εκπαιδευτικά θέματα με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννη, την Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση, τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Χρ. Χασιάκο και τον Δήμαρχο Γεωργίου Καραϊσκάκη  Περικλή Μίγδο.
Η κ. Κεραμέως συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Άρτας Καλλίνικο.
Ολοκληρώνοντας την περιοδεία, η δήλωσε: «Βρισκόμαστε κοντά στους δασκάλους, καθηγητές, μαθητές και φοιτητές. Στο πλευρό των συμπολιτών μας. Και δινουμε τον καθημερινό μας αγώνα, για μια καλύτερη Παιδεία. Για μια καλύτερη Ελλάδα», τόνισε, μεταξύ άλλων η Υπουργός, ολοκληρώνοντας την περιοδεία της.