Αναρτήθηκαν οι πρώτοι διορισμοί Ειδικής Αγωγής

on .

EIKONA SE AITHOYSA SXOLEIOY

Αναρτήθηκαν τα ονόματα των 1.040 επιτυχόντων για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. 
Πρόκειται για μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδων Θεραπευτών Λόγου, Ψυχολόγων, Σχολικών Νοσηλευτών, Φυσιοθεραπευτών, Εργασιοθεραπευτών-Εργοθεραπευτών, Κοινωνικών Λειτουργών καθώς και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), που διορίζονται βάσει της σειράς κατάταξής τους στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες του ΑΣΕΠ, καθώς και των δηλωθεισών προτιμήσεών τους στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Εκπαιδευτικού Προσωπικού.
Ο πίνακας των ονομάτων είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr
 «Στόχος μας, η εκπαίδευση για όλους χωρίς αποκλεισμούς, με ένα εκπαιδευτικό σύστημα που θα προσαρμοστεί σταδιακά στη λογική της ενταξιακής εκπαίδευσης για τους μαθητές με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες», τόνισε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή της η Υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως. 
Η Μερόπη Τζούφη 
Επίθεση στην υπουργό Παιδείας εξαπέλυσε η βουλευτής Ιωαννίνω του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη με αφορμή τους μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή, κατηγορώντας την ότι οικειοποιείται το έργο του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπαίδευση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η Υπουργός πανηγυρίζει για τους πρώτους 1.000 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή, χωρίς να αναφέρει λέξη για το γεγονός ότι ο σχεδιασμός και η προκήρυξη για τις 4.500 μόνιμες προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση. «Ξεχνώντας» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε τα απαιτούμενα κονδύλια στον προϋπολογισμό του 2019 (22 εκ. ευρώ) και αποσιωπώντας ότι η σημερινή ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έχει τεράστιες ευθύνες για τις καθυστερήσεις και τη μη-ολοκλήρωση της διαδικασίας εντός του 2019».

Web Baner Antigoni