Στην Κόνιτσα αύριο το ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι SELFIE της ΕΡΤ 2

on .

konitsa

• Την Κόνιτσα… επισκέπτεται αύριο, Σάββατο το τηλεπαιχνίδι SELFIE. Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι «πόλης», δράσης, ευρηματικότητας και ταχύτητας, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Κουντουρά. Το πρωτότυπο αυτό παιχνίδι θα ολοκληρώσει τα γυρίσματά του το απόγευμα του Σαββάτου με παραδοσιακούς χορούς στην Κεντρική Πλατεία της Κόνιτσας.
 Το SELFIE ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάθε επεισόδιο αξιοποιεί χαρακτηριστικά σημεία της πόλης ως πίστες για τις δοκιμασίες, που καλούνται οι παίκτες να ολοκληρώσουν για να κερδίσουν στο παιχνίδι. 
Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η πόλη αποτελεί το σκηνικό χώρο του παιχνιδιού. Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν με ένα σύγχρονο τρόπο τα αξιοθέατα της πόλης και τα σημεία που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες. 
Οι παίκτες, που προέρχονται από τις πόλεις που επισκέπτεται η εκπομπή, καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με SELFIE φωτογραφίες, με σκοπό να διεκδικήσουν ένα ταξιδιωτικό δώρο!
Η εκπομπή προβάλλεται από την συχνότητα της ΕΡΤ 2 καθώς και από τον ERT WORLD  κάθε Κυριακή στις 20.00.