Έτοιμες προς πώληση είχε τις συσκευασίες χασίς στην Κόνιτσα

on .

 XASIS

Δεν περνά μέρα που οι Αστυνομικές Αρχές της Ηπείρου να μην εξιχνιάζουν έστω και μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, βάζοντας στο στόχαστρο είτε κυκλώματα είτε μεμονωμένους διακινητές που δρουν ανεξέλεγκτα. Τελευταία περιστατικά οι συλλήψεις ενός Έλληνα στην Κόνιτσα, ο οποίος εντοπίστηκε με συσκευασίες χασίς έτοιμες προς πώληση, αλλά και δυο ανδρών στην Άρτα για κατοχή ηρωίνης.
Όσον αφορά τον άνδρα που συνελήφθη στην Κόνιτσα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί  βρήκαν στο σπίτι του τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 154,3 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.
Στην Άρτα
Στην περιοχή Κομποτίου Άρτας συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου», συνολικού βάρους 8,15 γραμμαρίων.

Δυο εξιχνιάσεις κλοπών σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα
- Το χθεσινό αστυνομικό δελτίο περιελάμβανε και δυο εξιχνιάσεις κλοπών. Η μια αφορούσε κλοπή από αποθήκη στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, για την οποία σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών.  
- Η δεύτερη εξιχνίαση αφορούσε κλοπή από αγρόκτημα στην Αγιά Πρέβεζας, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών.