Ένα σημαντικό βραβείο για το Hellenic Memories Travel Services

on .

HELLENIC MEMORIES

• Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2019, σε ειδική αλλά και συνάμα εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Sochi Marriott Krasnaya Polyana, το Hellenic Memories Travel Services βραβεύτηκε για πρώτη φορά ως ένας απ’ τους σημαντικότερους συνεργάτες, παγκοσμίως, της αεροπορικής εταιρίας Aeroflot. 
Η τελετή ήταν μόνο μια από τις ποικίλες που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια τριήμερης εταιρικής εκδήλωσης της Aeroflot, στο Σότσι, από 3 έως 5 Δεκεμβρίου 2019, που αφορούσε αυστηρά τους διευθυντές πωλήσεων της εταιρίας του παγκόσμιου δικτύου της  αλλά και των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων του κόσμου. 
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ταξιδιωτικά γραφεία από 60 χώρες του κόσμου, όπως Ιαπωνία, Ινδία, Ε.Π.Α., Αγγλία, Ολλανδία, λαμβάνοντας το βραβείο Aeroflot Best Partner. Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από την αεροπορική εταιρία επιλέγοντας με αυστηρά κριτήρια τα ταξιδιωτικά γραφεία.
Είναι τεράστια τιμή για το Hellenic Memories Travel Services, ένα γραφείο των Ιωαννίνων, να λαμβάνει βραβείο από μία αεροπορική εταιρία του μεγέθους αυτού καθώς είναι μια από της μεγαλύτερες του κόσμου. Όταν δε το βραβείο δίδεται από τον Γενικό διευθυντή πωλήσεων του παγκοσμίου δικτύου, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συμπεριλαμβάνεται το γραφείο μέσα στα σημαντικότερα γραφεία του κόσμου για την αεροπορική εταιρία με αυτή την βράβευσή του. 
Το γεγονός αυτό πέρα από ένα βραβείο, θα λέγαμε ότι αποτελεί μια αδιανόητη τιμή αν αναλογιστούμε ότι βραβεύτηκαν τα γραφεία εκείνα που συνδράμουν περισσότερο στην εταιρία όχι μόνο με οικονομικούς δείκτες αλλά και με την γενικότερη προσφορά τους όπως σε ιδέες ανάπτυξης νέων αγορών, δημιουργίας νέων μεριδίων της αγοράς και άλλα. Έτσι το να συμπεριληφθεί το Hellenic Memories Travel Services ανάμεσα στους κολοσσούς αλλά και να ακουστεί σε τιτάνες της παγκόσμιας αγοράς, μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι όντως μια αδιανόητη τιμή.
Το Hellenic Memories Travel Services ως μέλος του Hellenic Group θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες όπως Ε.Π.Α., Κύπρο, Ε.Α.Ε., Αυστραλία, Γερμανία, καθώς χάρις την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους φτάσαμε στο επίπεδο να βραβεύεται από έναν γίγαντα της παγκόσμιας αεροπορικής αγοράς. Ειδικά δε τους εταιρικούς πελάτες μας που μέσω του Hellenic Business Services μας έδωσαν την ευκαιρία να αναδείξουμε τις ικανότητές μας και να επιβεβαιωθεί η τεράστια δίψα για ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων και του επαγγελματία, όχι μόνο στα εταιρικά τους ταξίδια, αλλά και σε ένα ευρύτερο πεδίο υπηρεσιών.
Για το μέλλον, το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό μέσα από συνεχή βελτίωση και πολλή δουλεία. Έτσι ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε από πλευράς μας στην αποδοχή της χώρας μας ως ένα σημείο του κόσμου από το οποίο μπορεί να εμπλουτίσουν την φαρέτρα των συνεργατών τους οι επιχειρήσεις, ο επαγγελματίας ταξιδιώτης αλλά και το πιο σημαντικό απ’ όλα την πραγματική και ουσιαστική εικόνα της Ελλάδα, στον ταξιδιώτη, με τρόπο και σε εκφάνσεις πέρα από κάθε φαντασία. 
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την διευθύντρια πωλήσεων Ελλάδας την κα. Γιαλούρη καθώς η συνεργασία μας μαζί της απέφερε μεγάλους καρπούς.