Τα άριστα Γιαννιωτόπουλα βράβευσε χθες ο Δήμος!

on .

BRABEYSH MATHITON 26 1 2020

• Εκατοντάδες Γιαννιωτόπουλα κατάφεραν πέρυσι, με πολλή και σκληρή δουλειά και με ατελείωτες ώρες διαβάσματος, να πετύχουν υψηλές επιδόσεις στα μαθήματά τους και να αριστεύσουν στα σχολεία τους, Γυμνάσια και Λύκεια!
Ως ελάχιστη αλλά επιβαλλόμενη αναγνώριση της προσπάθειας που κατέβαλλαν, ο Δήμος Ιωαννιτών βράβευσε χθες τους άριστους, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας τελετής που έγινε στο ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων.
Θερμό χειροκρότημα…
Συνολικά βραβεύτηκαν χθες περίπου 700 άριστοι μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης, καθώς και οι μαθητές των σχολείων που εκπροσώπησαν την περιοχή μας στη Βουλή των Εφήβων. Αρκετοί δε από τους βραβευθέντες παραβρέθηκαν με την ιδιότητα πλέον του φοιτητή καθώς πέτυχαν πέρυσι την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Όλοι καταχειροκροτήθηκαν αλλά το πιο θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα ήταν για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων της πόλης που έκαναν τα προβλήματα δύναμη και αρίστευσαν!
Οι παρουσίες
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, εκπρόσωπος της 8ης Μεραρχίας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κωνσταντίνος Δούβαλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων Βασίλης Μουσελίμης, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Μηνάς Πασχόπουλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου Κωνσταντίνος Καμπουράκης κ.α.. Την δική του μουσική πινελιά έβαλε στην χθεσινή τελετή βράβευσης Σύνολο Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων
Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ στην ομιλία του συνεχάρη τα παιδιά που αρίστευσαν υπογραμμίζοντας ότι σήμερα η κοινωνία μας έχει απόλυτη ανάγκη τις νησίδες αριστείας σε όλους τους τομείς.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «τα παιδιά είναι το μέλλον. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο για αυτά. Να τους δώσουμε τα εφόδια που χρειάζονται και να τα βοηθήσουμε να ανοίξουν τα δικά τους φτερά. Να πετάξουν αλλά να μην γίνουν αποδημητικά πουλιά. Να τους δημιουργήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να προκόψουν στον τόπο τους. Αν χάσουμε τα παιδιά, αν οι νέοι φύγουν μακριά, τότε είμαστε οριστικά καταδικασμένοι».